Det jeg gør

Jeg ændrer liv! Intet mindre end det!!

Jeg arbejder som Rapid Transformational Therapist og det er i sandheden en metode, som ikke blot kradser lidt i lakken og fastholder dig i ulideligt lange og opslidende behandlingsforløb, hvor du føler at du ingen veje kommer. Men tværtimod ofte føler det er 1 skridt frem og 2 tilbage.

RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY (RTT)

RTT sætter folk fri på kun 1-3 sessioner (alt efter problematik)

Slut med lange, opslidende evighedsbehandlingsforløb hos alle mulige forskellige behandlere.
Det er blot symptombehandling.

Virkelige livsændringer sker kun, når man får fat i den egentlige årsag.

Jeg tilbyder RTT i form af et 28 dages forløb 1:1 forløb – eller som 3 mdr’s forløb.

28 dages forløbet består af:
– 1 indledende samtale (15 min) en uge før sessionen.
– Sessionen (90-120 min)
– En skræddersyet optagelse til dig – til aflytning de næste 21 dage.
– Opfølgende coachingsamtale ca 7 dage efter sessionen
– Afsluttende samtale ca. 21 dage efter sessionen

Igennem forløbet finder vi ind til årsagen – til det der blokerer eller har forårsaget din problematik og de overbevisninger der er fulgt med.

Samtidig fjernes de negative overbevisninger og nye positive puttes ind – hvilket medfører en effektiv og vedvarende livsændrende transformation, som er så meget mere værdifuldt end alt andet jeg nogensinde er stødt på i hele mit efterhånden lange liv.