Det jeg gør

Har du oplevet store chok og traumatiske ting i dit liv, som påvirker dig meget?
Så vil du blive overrasket over, hvor nemt det er, at få gjort noget ved det.

Kontakt mig allerede idag på tlf: 27476147 eller mail: sos@paintakers.dk

Eller book din tid her: ONLINEBOOKING

Jeg har udviklet en metode til, at hjælpe dig med, at få tændt lyset i dit sinds mørke.

Metoden er hurtig, effektiv og det jeg kalder “ufarlig”, idet du ikke behøver at skulle igennem lange opslidende – og til tider retraumatiserende – samtaleforløb. Du behøver heller ikke skulle fortælle mig en helt masse, med mindre det er noget du selv har behov for.

Metoden er så effektiv, at du ikke behøver mere end blot et par behandlinger for een problematik. Som oftest er en behandling nok. Har du dog flere store dybtsiddende elementer anbefaler jeg, at vi tager dem hver for sig, for at få ryddet ordentligt op.

Er det dit barn som er traumatiseret, så anbefaler jeg ligeledes, at både forældre og evt. søskende får en behandling, da sådanne oplevelser automatisk vil påvirke hele familien.

Fobier og skræk

Fobier og det at have en skræk for noget – er en stresspåvirkning, som kan påvirke dit liv i en langt højere grad end du aner.

Stadigt højere krav i skoler, på studier og arbejdspladser har en høj pris. Med mange sygemeldinger og ofte langvarige følgesygdomme i kølvandet. Det kan være svært at følge med og holde trit, når tempoet stiger konstant.

PAINTAKERS er din specialist i behandling af de mentale ubalancer.

Er du en af de mange mennesker som oplever – og lider af – en eller anden form for angst, som påvirker din hverdag?

Det er vigtigt, at du opsøger din læge hvis du tænker du lider af angst. (Er du i tvivl kan du læse mere om det her!)
Jeg behandler dig gerne alligevel, men jeg behandler udelukkende angstpatienter som allerede er tilset af en læge eller i forløb hos en psykolog eller psykoterapeut.

Har du derimod “blot” en skræk, frygt eller fobi for noget, så er der rigtig gode chancer for, at du kan få hurtig hjælp med PAINTAKERS ⎜chok∙RELEASE©, som er en meget enkel men virkelig effektiv metode til, at fjerne det kropslige ubehag der følger med frygten/skrækken. Og dermed uskadeliggør de ødelæggende tanker.

For tankerne er i sig selv ofte slet ikke skræmmende. Det er de fysiske reaktioner som følger med, som er så ubehagelige og får dig til at få det så skidt.

Jeg arbejder i denne sammenhæng hovedsageligt med nogle særlige lamper, som udsender lys i meget specifikke farver, som kan kommunikere med dit nervesystem og få dig til at slappe af og slippe skrækken.

Jeg anbefaler til skræk og fobier et par behandlinger, men ofte er en enkelt nok.

Til behandling af en decideret angst skal du påregne flere behandlinger, men du vil allerede første gang med stor sandsynlighed mærke en positiv effekt.

Har du oplevet store chok og traumatiske ting i dit liv, som påvirker dig meget?
Så vil du blive overrasket over, hvor nemt det er, at få gjort noget ved det.

Kontakt mig allerede idag på tlf: 27476147 eller mail: sos@paintakers.dk

Eller book din tid her: ONLINEBOOKING