Slået op d.

Får du brugt din sundhedsforsikring?

brug din sundhedsforsikring

Får du brugt din sundhedsforsikring?

Rigtigt ofte oplever jeg at folk går og skranter alt for længe før de tyer til behandling for deres smerter. Mange af disse har endda en rigtig god sundhedsforsikring igennem deres arbejde, men får den ikke brugt. Jeg har spurgt hvorfor – og et af svarene er, at de ikke synes det er besværet værd først at skulle bede om en betalingsgaranti – og så også bede om fri for at gå til behandling i arbejdstiden – når nu de blot har lidt ondt i ryggen eller hovedpine.

Kender du det?

Desværre er det misforstået hensynstagen til din arbejdsplads. For selvom du selvfølgelig misser nogle arbejdstimer der, så er det på den lange løbebane langt dyrere at havde dig til at gå og skrante i en lang periode.

Du bliver mindre produktiv fordi smerterne påvirker dit energiniveau og din koncentration – og du blir også en lidt dårligere kollega når stressniveauet ødelægger dit humør og din nattesøvn.

Samtidig er der langt større risiko for en længere sygemelding jo længere tid du går med smerter i kroppen, som både kan blive kroniske , men også være årsag til en dårligere trivsel og måske endda et stresskollaps.

I Danmark bliver ca 1/4 af alle sundhedsrelaterede invalidepensioner tildelt mennesker med muskuloskeletale lidelser – og en dansker kan i gennemsnit ‘se frem til’ 7 år med en dårligere livskvalitet på grund af smerter i bevægeapparatet. [1]. (Kilde)

Så vær en god kollega og brug din sundhedsforsikring når du har ondt.

Jo hurtigere du handler – jo hurtigere er du tilbage på toppen igen!

PAINTAKERS er naturligvis godkendt til at du kan få tilskud til dine behandlinger. Både fra din sundhedsforsikring og/eller “danmark”.

[1]Public Health Report, Denmark 2007 [in Danish]. Edited by: Kjøller M, Kamper-Jørgensen F. 2007, Copenhagen: Danish National Institute of Public Health, University of Southern Denmark
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *