Slået op d.

STRESS – ven eller fjende

Stressbehandling med akupunktur er virkelig effektivt når krop og sind gør knuder.

Det kan være svært at forestille sig noget som helst venskabeligt over stress, når du ligger der med bugen i vejret og snapper efter luft fordi din vejrtrækning blokeres af stenen for brystet.

billede, blog, stress, stressbehandling med akupunktur, akupunktur randers, elfving akupunktur, www.elfvingakupunktur.dk

Det kan også være svært at forestille sig – eller måske huske?! – at stress ikke er et tegn på svaghed. Tværtimod. Stress er et tegn på, at du har været meget stærk – meget længe. Og at du måske har samme problem som jeg. At du sætter andre før dig selv. Og netop DERFOR er stress faktisk din ven.

For stress er dén ven, som stadig tør minde dig om, at NU er det vist på tide at ændre kursen, når du er på vej ud på et skråplan. Stress er den ven, som giver dig et los i røven (pardon my French, men det er jo rigtigt, ikke?!) når du spiller alt for Karl Smart og samtidig den ven, som ALTID er der for dig når du har det ad H til. Ligger og holder om dig i stilhed.

Bare holder dig.

Fast og tæt.

Så meget at det begynder at blive virkeligt irriterende, men som du er virkeligt taknemmelig for når du når ud på den anden side af krisen.

Og det gør du!

Jamen hør nu!? Sidder du her og siger at jeg skal være glad for, at jeg er røget ned med stress?

Ja, det gør jeg sådan set. (Og det må jeg godt. For jeg har jo selv været der – husker du??)

For det viser, at dit system stadig fungerer. Du har stadig nogle brikker at flytte med. Du er godt nok slået hjem, men du skal bare lige holde en pause og vente på at du slår en ny 6’er.
Du kunne jo også bare være blevet slået helt ud af banen. Væk. Ude af spillet.

Røget ned med en stor sort og tung depression. For stress og depression går faktisk ofte hånd i hånd.

Og så har du lige pludselig TO faktorer du skal tage hensyn til.

billede, blog, stressbehandling med akupunktur, akupunktur randers, stress depression, depression, akupunkturbehandling, randers, elfving akupunktur, www.elfvingakupunktur.dk

Kan man behandle depression med akupunktur?

Ja, det kan man. Ret godt, faktisk.
Men jo flere elementer der skal behandles jo sværere er det jo naturligvis. Det siger jo ligesom sig selv.

For når du ikke bare skal dopes og fyldes med medicin i alle afskygninger, så er der jo en smule arbejde der skal klares. Og du skal nok komme derhen.

Du skal blot virkelig ØNSKE at blive rask igen. Og du er nødt til  – jeg gentager – NØDT TIL – at investere i dig selv.
Du er nødt til at have lyst til at hjælpe dig selv.

Og når du så bestiller din stressbehandling med akupunktur hos mig, så er det jo ikke kun en nål og så klarer du dig selv. Der er masser af dimension i behandlingen. DU er i fokus. DU er din eksperten i DIN krop og derfor bliver alle behandlinger tilpasset og tilrettelagt ud fra DINE behov.

Og tro mig… det er fantastisk.

Du får et rum til at være dig. Du får det man så fint kalder copingstrategier til hvordan du skal håndtere det dér stress og du begynder at kunne sove igen.

Nu du er klar til at booke dine behandlinger så kan du gøre det her. Og ellers er du hjerteligt velkommen til at kontakte mig og få en god snak om dine behov. Du kan skrive en mail til mig HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *